Helmut Dukadam și Octavian Bellu, invitați la concertul Pasărea Rock de la Sala Palatului

Au mai rămas doar cateva zile până la prima întâlnire live cu publicul a formației Pasărea Rock. Pe 25 martie 2014, Sala Palatului din București va fi gazda unui eveniment inedit.

Pasarea Rock

Artiștii și invitații speciali își vor face apariția la Sala Palatului nu din culise, ci călcând pe covorul roșu de la intrarea în sală, începând cu ora 18.00. Mircea Baniciu, Josef Kappl, Ovidiu Lipan Țăndărică, Vlady Cnejevici, Teo Boar și Cristi Gram îi au ca invitați pe Marius Bațu, Costin Petrescu și Mani Neumann, care vor urca pe scenă alături de aceștia. La eveniment vor participa mulți prieteni din lumea muzicală și televiziune, cărora li se adaugă o serie de oficialități. Printre personalități se numără Maria Grapini, Mircea Geoană, Excelențele sale Ambasadorii Turismului Românesc Helmut Dukadam și Octavian Bellu.

Un alt moment al serii este sesiunea meet & greet care va avea loc în foaierul Sălii Palatului, pana la ora 18.30. Aici, toți cei prezenți pentru concert vor avea ocazia să-i întâlnească pe artiști.

Concertul-concept va începe la ora 19.00, fiecare dintre cele trei părți ale spectacolului amintind de anumite etape din evoluția membrilor trupei. Muzica va fi completată de proiecții, dar și de costume special create de către echipa Atelierul de Haine, având în vedere elementele reprezentative și personalitatea fiecăruia dintre artiști. Mai mult de atât, costumele sunt și parte a unui program social, fiind cusute în sate din mai multe zone ale țării, în scopul susținerii tradițiilor românești.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here