Un tânăr şi-a cerut iubita de soţie pe scena emisiunii „România dansează“

Atunci când spui „România dansează“ spui spectacol, artă, pasiune, emoţie, energie, multă voie bună, dar şi poveşti de viaţă extraordinare, trăite de concurenţii show-ului.

Romania Danseaza - Cerere in casatorieÎn ediţia difuzată duminică, 23 martie, în faţa celor trei juraţi ai show-ului şi-a făcut apariţia Mihai, un tânăr de 23 de ani, din Arad, care i-a impresionat încă de la primele cuvinte. În momentul in care şi-au dat seama ce urmează să facă, s-au ridicat cu toţii în picioare, aplaudând la scenă deschisă.

Mihai le-a povestit juraţilor că dansează de la 17 ani şi, deşi a întâmpinat o mulţime de greutăţi, nu s-a dat băut. A dansat pe stradă, noaptea, prin parcuri sau în tramvai, pentru că nu avea bani pentru sală. „Când ascult muzică, tot corpul vibrează şi picioarele o iau razna”, spune Mihai, care la preselecţiile „România dansează“ s-a înscris cu iubita lui, însă aceasta s-a văzut nevoită să renunţe, rămânând însărcintă. Super emoţionat, le-a povestit juraţilor despre viitorul lor copil, despre care spune că ‘ce-o fi, fată sau băiat, tot dansator se face’.

A dedicat dansul viitorului său copil, însă înainte de a începe, i-a rugat pe juraţi să îi permită să pună o întrebare: „Dacă tot am această onoare, să fiu aici pe scenă, vreau să îi demonstrez cât de mult o iubesc…am mari emoţii… Te întreb, iubita mea, vrei să fii soţia mea”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here