Horia Brenciu a intrat în galeria vedetelor „Cutiuța Muzicală“

În luna noiembrie, proiectul “Cutiuța Muzicală”, special conceput pentru cei mici, revine cu volumul 10. Copiii și părinții vor putea asculta atât melodii clasice din folclorul pentru copii, cât și piese noi.

cutiuta muzicala

Una dintre cele patru vedete ale căror voci apar pe acest nou material discografic este Horia Brenciu, care a fost extrem de încântat de propunere, mai ales că artistul este tatăl unei fetițe care va împlini în curând un an de zile. Brenciu a înregistrat deja trei piese care vor putea fi ascultate pe “Cutiuța Muzicală 10”: “Prăjitura”, “Cântec de leagăn” și “O zi în care n-ai făcut nimic”.

“M-am tot întrebat care este calea cea mai rapidă prin care poți adormi un copil. Fără îndoială, muzica este cea mai bună modalitate! Prin intermediul Cutiuței Muzicale, părinții au la dispoziție jumătate din formula secretă de adormit copiii. Eu vin cu cealată jumătate. Ei trebuie doar să ii legene pe cei mici și să pună cd-ul pe repeat! Sper ca toată lumea să se bucure de acestă producție, atât cei care au un an, întocmai ca fiica mea, dar și cei care anul ăsta au împlinit 83 de primăveri, precum venerabilul meu tată!”, a spus Horia Brenciu.

Proiectul “Cutiuța Muzicală” este coordonat de peste 10 ani de Liliana Ștefan, partenera de viață a lui Dan Bittman. “De la volumul 10, copiii și părinții trebuie să se aștepte la multă veselie, distracție, surprize muzicale și oameni pricepuți în a face spectacol, pentru că lucrăm cu vedete-părinți foarte talentați. În rest, am încercat să păstrăm aceleași standarde și suntem atenți la toate detaliile, de la înregistrări, până la grafică”, a spus aceasta.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here