Nicole Cherry, prezentă în emisiunea „8 într-o barcă“, de la TVR 2

Cei 11 concurenţi ai emisiunii „8 într-o barcă” s-au pregătit pentru cea de-a doua apariţie în faţa juriului format din Paula Seling, Cornel Patrichi şi Simona Catrina. Invitata specială a acestei ediţii este Nicole Cherry, tânăra artistă de numai 14 ani care a urcat în topuri cu piesa „Memories”.

nicole cherry

Andreea, Selatin, Andrada, Alma, Andi, Alex, Evelyne, Paul, Ruxandra, Francesca şi Noni au urcat săptămâna trecută pe scena noului concurs care poartă semnătura cunoscutului om de televiziune Titus Munteanu. Cei 11 concurenţi au trecut primele probe din concurs, în încercarea lor de a deveni celebri şi de a câştiga marele premiu de 10.000 de euro.

După primele probe şi primele emoţii puternice, clasamentul primei ediţii o poziţionează pe Alma, cu numărul cel mai mare de puncte (29 de puncte), pe locul I, aceasta reuşind să obţină două note de 10 din partea juriului: de la Paula Seling şi de la Simona Catrina. Alma nu este singura concurentă care a convins-o pe Paula Seling să ofere o notă de 10, Francesca primind şi ea nota maximă din partea artistei. Nici băieţii nu s-au lăsat mai prejos, Andi obţinând din partea lui Cornel Patrichi o notă de 10.

În ciuda interpretării unor piese grele şi a unor momente artistice complexe, concurenţii au obţinut punctaje apropiate în clasamentul juriului „8 într-o barcă”. Astfel, Alma, Andreea, Andi, Francesca, Selatin, Andrada şi Noni au trecut cu brio toate probele, iar Alex, Paul şi Ruxandra au primit „colacul de salvare”… de care vor încerca să scape în această săptămână.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here