Horia Brenciu: „Nu puteam s-o las singură la Antena 1 pe soția mea“

Horia Brenciu a confirmat, în direct la Antena 1, că a semnat cu postul din Băneasa, artistul devenind din această primăvară noua vedetă a trustului Intact, patronat de Dan Voiculescu.

horia brenciu iubita lui alice dumitrescu

Cântărețul a făcut marele anunț la Observator 19, fiind invitatul Andreei Berecleanu. “La ora actuală, divertismentul TV al Antenei 1 este extrem de variat, aspect deloc de neglijat. Prietenii mei, sau mai bine zis nepoții mei, Răzvan și Dani, bucătarii juniori, vocile de la Next Star, România Dansează, artiștii nebuni de la Te Cunosc de Undeva și Serviciul Român de Comedie sunt reperepe pe care le urmăresc și ale căror prezență în peisajul media nu pot crea decât o competiție extrem de sănătoasă. Primul pas l-a făcut soția mea, producătorul Serviciului Român de Comedie. Pot să spun că venind aici mi-am reîntregit și familia. Nu puteam s-o las singură, nu-mi stă în caracter”, a spus Brenciu.

Primul proiect pe care Horia îl va realiza alături de Antena 1 este un spectacol unic pe piața românească, reprezentând prima producție muzicală româneasca de până acum de asemenea anvergură. Superspectacolul va fi difuzat în seara de Paști, însă artistul nu a dorit să ofere detalii despre proiectul său.

“Mi-aș dori ca alături de colegii mei să creăm dependență de spectacolul pe care îl vom oferi la Antena 1. Nu intenționez să vă țin în suspans, pur și simplu prefer ca mai întâi să fiu eu mulțumit de ceea ce am făcut și abia apoi să vorbesc despre asta”, a încheiat Horia Brenciu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here