U2 amână lansarea noului album pentru anul 2015

Trupa irlandeză U2 a luat decizia de a amâna lansarea noului ei album şi a turneului mondial de promovare a acestuia pentru anul 2015 din cauza unor reprogramări ale sesiunilor de înregistrări pentru noul material discografic.

Trupa U2Potrivit Billboard.com, noul album al formaţiei irlandeze se află în lucru de multe luni, însă U2 doreşte să reprogrameze o serie de înrestrări de studio cu producătorii Ryan Tedder şi Paul Epworth, informează Mediafax.

Presa internaţională afirmase iniţial că următorul album de studio al trupei U2 va fi lansat în vara acestui an, iar turneul mondial de promovare ar fi urmat să debuteze în toamnă.

“Vrem să îl lansăm în această vară”, declara Bono pentru USA Today în luna ianuarie. “Însă nu vrem să dezamăgim pe nimeni”, a continuat acesta.

Potrivit revistei Billboard, promotorul trupei irlandeze, compania Live Nation, a reprogramat deja noul turneu mondial al grupului U2 pentru vara anului 2015.

Cel mai recent turneu susţinut de U2, intitulat “360º Tour”, a fost la rândul său amânat, însă a devenit apoi turneul cu cele mai mari încasări din istorie, obţinând încasări de 737 milioane de dolari în 2010 şi 2011.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here