Horia Brenciu sărbătoreşte 100 de ani de la naşterea lui Sinatra printr-un concert la Sala Palatului

Pe 26 septembrie, Horia Brenciu & HB Orchestra Big Band îţi aduc pe scena Sălii Palatului un spectacol unic în România de muzică swing şi jazz, “My way”.

Afis CONCERT HORIA BRENCIU

Anul acesta, New York-ul, Londra sau Las Vegas-ul celebrează centenarul Sinatra prin tot felul de evenimente grandioase. În România, sărbătoarea muzicii de swing şi jazz se va ţine la Bucureşti, la Sala Palatului, pe 26 septembrie, într-o producţie plină de surprize muzicale.

“My way” reprezintă un omagiu adus lui Frank Sinatra, la 100 de ani de la naşterea artistului. Producţia reînvie glorioasa epocă a muzicii de swing aducând în prim plan un gen care a făcut istorie în lumea filmului, a muzicii şi, fără îndoială, în inima publicului. Piese ca “My way”, “Love and marriage”, “Something stupid”, “Strangers în the night” şi multe altele vor fi prezente în playlistul concertului spre bucuria celor prezenţi pe 26 septembrie, la Sala Palatului.

De-a lungul spectacolului, Horia Brenciu îşi propune să omagieze şi alţi artişti ai genului. Printre aceştia se număra şi Dean Martin, Sammy Davis Jr., Bobby Darin, Fred Astaire, George Gershwin sau chiar Gică Petrescu. Artistul român ar fi împlinit şi el anul acesta 100 de ani de la naştere.

“În urmă cu 3 ani se năştea fata mea cea mică, Mina şi odată cu ea venea şi prima mea producţie de swing şi jazz de la Sala Palatului. Nu ştiu dacă cele 3 fete ale mele aşteaptă acum încă o soră sau un frate, însă ştiu cu siguranţă că cei 100 de ani de muzică merită omagiaţi printr-un eveniment special”, a declarat Horia Brenciu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here