Voltaj a lansat piesa-manifest „De la capăt“ în 12 limbi

Trupa Voltaj îşi doreşte ca mesajul campaniei “De la capăt” să fie înţeles de cât mai mulţi oameni, din toate colţurile lumii.

Trupa VoltajAcesta este motivul pentru care băieţii au tradus, cu ajutorul fanilor, versurile piesei “De la capăt” în 12 limbi: franceză, rusă, spaniolă, greacă, germană, irlandeză, suedeză, italiană, finlandeză, cehă şi maghiară.

“A venit momentul să vă dezvăluim surpriza despre care vă vorbeam zilele trecute! Începând din 23.04, timp de 12 zile la ora 23:05, vom posta versiunea piesei ‘De la capăt’, într-o altă limbă. De la capăt este mai mult decât o simplă melodie, este un manifest. Acest concurs constituie un bun prilej de a face cunoscută internaţional cauza copiilor rămăşi singuri acasă, în timp ce părinţii lor sunt plecaţi la muncă în străinătate pentru a le asigura un trai decent. Cu cât campania este mai vizibilă cu atât suntem convinşi că se vor găsi soluţii şi oameni care să-i sprijine pe aceşti copii aflaţi în suferinţă. Credem că este o sensibilizare a celor deja plecaţi să încerce să găsească soluţii de reîntregire a familiei, chiar dacă aceste soluţii se găsesc foarte greu”, a declarat Călin Goia, solistul trupei.

Voltaj reprezintă România la concursul internaţional Eurovision, de anul acesta, de la Viena. Trupa va intra în concurs pe poziţia a 15-a în prima Semifinală, din data de 19 mai, alături de ţări precum Grecia, Rusia, Finlanda, Ungaria, Republica Moldova.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here