Horia Brenciu vrea să-l însoare pe Dani Oțil în noul sezon „X Factor“

Horia Brenciu are gânduri mari pentru noul sezon X Factor, care începe la Antena 1 din 17 septembrie de la 20.30: vrea să-i găsească o parteneră lui Dani Oțil și să-l însoare. Astfel că eforturile simpaticului jurat se vor concentra in direcția căutării celor mai atrăgătoare concurente din acest an, posibile iubite pentru prezentator.

brenciu otil IMG_8809

„Eu vreau să dau iubire tuturor”, spune cu zâmbetul pe buze Horia. Colegul de prezentare al lui Dani, Răzvan, are o părere clară despre toată această poveste: „Brenciu vrea să-l însoare pe Dani pentru că el e naș de profesie”. Așa se face că Horia Brenciu le va mărturisi tuturor că e decis ca în noul sezon X Factor să-l însoare pe Dani Oţil.

Mai mult decât atât, o va avertiza pe Delia că se așteaptă ca aceasta să facă și ea un copil: „Tu concentrează-te să faci copii. De Dani mă ocup eu. Dacă faci băiețel, o să-l cheme Horia și il botez eu”, glumește acesta.

Încă din prima ediție, Horia Brenciu va fi cu ochii-n patru și își va lua în serios rolul de pețitor. Iar primele concurente pe care le are în vedere sunt două italience, venite la X Factor să cucerească publicul din România și să arate cât de bine cântă.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here