marți, iulie 16, 2024
AcasăSPECIALEXCLUSIV Cristi Minculescu: „Un nou single e aproape gata“

EXCLUSIV Cristi Minculescu: „Un nou single e aproape gata“

Cristi Minculescu a revenit, în acest an, în formaţia Iris, iar acum pleacă în turneul naţional „Din nou împreună“, desfăşurat în 14 oraşe.

interviu exclusiv cristi minculescu

Turneul debutează pe 18 septembrie, la Piteşti, după care urmează oraşele Timişoara (20 septembrie), Craiova (21 septembrie), Chişinău (23 septembrie), Cluj Napoca (26 septembrie), Suceava (28 septembrie), Iaşi (29 septembrie), Bacău (30 septembrie), Galaţi (1 octombrie), Buzău (2 octombrie), Braşov (3 octombrie), Ploieşti (4 octombrie), Contanţa (12 octombrie) şi se încheie la Bucureşti, pe 15 octombrie, cu spectacolul de la Sala Polivalentă.

Înainte de a ajunge la Piteşti, Cristi Minculescu te-a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre revenirea în Iris şi despre turneul „Din nou împreună“.

traiestemuzica.ro: Aţi declarat în nenumărate rânduri că nu veţi reveni în trupa Iris, dar iată că acum plecaţi în turneu împreună. Ce v-a făcut să vă răzgândiţi?

Cristi Minculescu: Never say never! Suporterii noştri ne-au readus împreună, au crezut şi nu au renunţat la noi. Acum e rândul nostru să-i bucurăm!

Spuneaţi, la un moment dat, că nu vă mai regăsiţi în peisajul muzical românesc. Aţi rămas la aceeaşi părere?

Sigur că nu, altfel nu aş mai fi fost astăzi aici, în faţa dumneavoastră! Artişti sau nu, toţi avem frământările noastre, cumpenele noastre, toţi avem vise care uneori se împlinesc, alteori nu. Însă nu am rămas blocat în ceea ce am simţit sau spus la un moment dat în viaţă, căci ea merge doar înainte.

Ce reprezintă turneul „Din nou împreună“ pentru Iris şi Cristi Minculescu?

Cu siguranţă toţi îl percepem ca pe un nou început, suntem nerăbdători să începem şi să ne reîntâlnim cu suporterii noştri, cărora le datorăm tot ceea ce suntem azi.

iris cristi minculescu turneu

Vă pregătiţi să lansaţi şi noi piese?

Uşor, uşor. Un nou single e aproape gata.

Cum vă simţiţi acum, psihic şi fizic, după toate problemele pe care le-aţi avut?

Mulţumesc lui Dumnezeu, foarte bine!

Peste doi ani, Iris împlineşte 40 de ani. Vă gândiţi să realizaţi un concert aniversar?

Deja începem să-l „desenăm“.

Cum era Cristi Minculescu la începutul carierei şi cum e în prezent?

Avea nevoie de mai puţine ore de somn ca acum!

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.