Ianna Novac a dezvăluit secretul unui mariaj de poveste

12 ani de căsnicie şi o fetiţă care le călca deja pe urmă, aşa poate fi rezumată în cifre povestea de dragoste dintre Ianna Novac şi Octavian Dobrotă, membru al formaţiei Distinto.

Ianna Novac, Octavian Dobrota si Erika

Soprana şi-a cunoscut soţul pe vremea când era doar o adolescentă, tenorul fiindu-i profesor de canto la Liceul “Dinu Lipatti”. Dacă la început a fost doar o frumoasă amiciţie, uşor, uşor cei doi au ajuns să se îndrăgostească şi să formeze unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi.

“Pe Tavi l-a cunoscut la puţin timp după ce am venit la Bucureşti, la o oră de canto. Eram hotărâtă să renunţ la muzica clasică, dar el a fost cel care mi-a arătat cât este de frumoasă această lume, el mi-a arătat că a fi soprană nu înseamnă doar să ţipi, aşa cum credeam eu, ci este cel mai frumos lucru. Din prima clipă în care l-am văzut am simţit ceva. Mi-am spus că seamănă foarte bine cu mine şi asta era un semn. Până am terminat liceul nu a fost, însă, nimic între noi. Abia apoi am început să ieşim, să ne cunoaştem”, şi-a amintit artista.

Aşa se face că, în timp ce tot mai mulţi îşi anunţă divorţul, Ianna şi Octavian sărbătoresc 12 ani de căsnicie. Secretul lor? Comunicarea şi încrederea, după cum mărturiseşte chiar cântăreaţa.

“Tavi este un om special din toate punctele de vedere, nici nu îmi putem dori ceva mai mult de atât. Este un soţ şi un tată aşa cum am visat şi, în plus, un artist desăvârşit, alături de care mă formez frumos. Multă lume mă întreabă care este secretul nostru. Nu cred că e vreun secret, cred că singurele lucruri care contează sunt comunicarea, încrederea, libertatea pe care ne-o acordăm unul altuia şi, desigur, dragostea necondiţionată. Dacă le ai pe astea, totul vine de la sine”, ne-a spus soprana.

Atunci când a decis să renunţe la muzica dance şi să adopte stilul pop-opera, Ianna Novac a ştiut că nu va fi singură pe acest drum. Soţul cântăreţei, tenorul Octavian Dobrotă i-a devenit manager, întregul proiect fiind conceput de la zero în familie. “Soţul meu este alături de mine în tot ceea ce fac, iar fiecare cuvânt, atingere sau privire a lui îmi dă o siguranţă şi o încredere pe care îmi este greu să le explic. ştiu că împreună putem face orice”, ne-a mărturisit Ianna.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here