Ultimele zile din viaţa lui Michael Jackson vor fi ecranizate într-un serial TV

O carte despre ultimele zile din viața lui Michael Jackson va fi ecranizată în curând într-un serial TV, informează Agerpres. Cartea va fi lansată în librării în iunie 2016 și va prezenta zilele dinaintea morții, în urma unei supradoze de medicamente, a regelui muzicii pop.

michael jackson film

„This is it”, documentarul despre ultimele repetiții ale lui Michael Jackson, a înregistrat un mare succes la lansarea din octombrie 2009, la numai câteva luni de la dispariția cântărețului, așa încât producătorii se așteaptă ca și serialul să fie bine primit de public.

Tavis Smiley, prezentator și scriitor american, a semnat un contract cu studiourile Warner Bros pentru ecranizarea cărții sale despre Jackson, intitulată „Before You Judge me: The Triumph and Tragedy of Michael Jackson’s Last Days”.

Romanul evocă ultimele luni din viața artistului care își căuta liniștea, fragilitatea sa și presiunea mediatică la care era supus. Nu se știe deocamdată cine îl va interpreta în serialul pentru micul ecran pe interpretul celebrei piese „Billie Jean”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here