Ianna Novac, participare extraordinară la Gala Radar de Media

Fiind singurele distincţii acordate industriei mass-media din România de către o publicaţie online de specialitate, Premiile Radar de Media adună în fiecare an cele mai importante nume din domeniu, cărora le aduc cel mai de preţ omagiu: aprecierea publicului, căci acesta este singurul care decide câstigatorii Galei. Şi, pentru că seara să fie cu adevărat una reuşită, decernarea premiilor este însoţită de momente artistice de prima mână.

Ianna Novac

Anul acesta, singura soprană pop-operă din România va urca pe scenă pentru a dărui tuturor un moment artistic încărcat de emoţie şi energie pozitivă. Ianna Novac a acceptat invitaţia Radar de Media de a face parte din Gala 2015, pregătindu-le o surpriză atât invitaţilor, cât şi organizatorilor.

„De fiecare dată când sunt invitată să cânt la un astfel de eveniment, accept cu aceeaşi bucurie în suflet. Muzica este lucrul pe care îl iubesc cel mai mult, aşa că atunci când pot să împărtăşesc asta cu cei din jurul meu, mă simt minunat. Gala Radar de Media este un eveniment de prima mână, aşa că nu aveam cum să refuz o astfel de invitaţie. Abia aştept să fiu pe scenă şi să intrăm împreună în atmosfera aceea specială. Sunt sigură că repertoriul ales va fi o surpriză plăcută pentru toată lumea”, a declarat vedeta.

Gala Radar de Media 2015 are loc pe 30 septembrie, începând cu ora 19.00, la Hotel Marshal Garden din Capitală. Vor fi decernate premii pentru întreaga industrie mass-media din România, nominalizările şi câstigatorii fiind aleşi în exclusivitate de către public, prin vot la vedere.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here