Un nou sezon din „Camionagiii ghețurilor“ începe la History

Din 24 septembrie, History, canalul factual numărul 1 din România, aduce, în exclusivitate, în fața publicului un nou sezon din „Camionagiii ghețurilor”. Sezonul 9 va fi difuzat în fiecare joi, de la 22:00.

Ice Road Truckers

„Camionagiii ghețurilor” se întorc la drum, transportând echipamente şi provizii vitale de-a lungul unora din cele mai periculoase trasee din lume. Transporturile sunt mai dificile ca niciodată având în vedere că este cea mai severă iarnă din ultimul secol. În ciuda condițiilor, Polar Industries și VP Express nu renunță la disputa începută anul trecut.

Șeful VP, Hugh Rowland l-a furat de la Polar pe legendarul camionagiu al ghețurilor Alex Debogorski, dar proprietarul Polar Mark Kohaykewych l-a adus pe cel mai bun șofer de la VP Express, Todd Dewey, acesta completând lotul format din Lisa Kelly, Darrell Ward și Art Burke.

„Camionagiii ghețurilor” prezintă un grup de oameni excepţionali, care îşi fac drum prin tundra canadiană, practicând una dintre cele mai periculoase meserii. În toiul iernii, în camioanele lor uriaşe, ei transportă echipamente şi provizii vitale către minerii aflaţi la sute de kilometri depărtare.

Pe viscol, aceşti camionagii străbat drumurile pline de zăpadă care îi poartă adesea peste lacuri îngheţate. Sunt antrenaţi să supravieţuiască singuri, să-şi repare rapid camioanele la temperaturi negative sau să iasă repede din camion dacă se sparge gheaţa. La celălalt capăt al drumului sunt minerii ale căror vieţi depind de ei, an după an.

 

Citeste si despre:

Snap!, Mc Dylma & Dj Pappa M noile nume anunțate la We Love Music Festival
S-a confirmat! Faydee va urca pe scena We Love Music Festival!
Vocea de aur a Greciei, Αlkistis Protopsalti, revine la Bucureşti pe 30 martie
Șuie Paparude, Timpuri Noi și Iedera, primele trupe anunțate la OLD BLACKS Rock & More Festival!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here