Ianna Novac şi Distinto vor susţine un recital de excepţie în Belgia, pe 2 decembrie

Chiar dacă sunt la mii de kilometri de România, dragostea pentru patria natală este la fel de mare, iar depărtarea de casă şi de oameni dragi devine uneori o mare durere.

Ianna si Distinto

Românii stabiliţi în Belgia nu au uitat nicio clipă de rădăcinile lor, iar Ziua Naţională ce se apropie e pentru ei o adevărată sărbătoare. Şi, pentru că nimic nu le poate alina dorul de casă mai bine decât o voce caldă, venită chiar din România, Ianna Novac a hotărât să le facă o surpriză plăcută la început de decembrie.

Frumoasa soprană a fost invitată să susţină un recital în Bruxelles, acolo unde locuiesc în prezent mulţi români. Spectacolul ce va avea loc pe 2 decembrie la Centrul Spiritual Cultural Român a fost pregătit până în cel mai mic detaliu, Ianna dorindu-şi, ca de fiecare dată, să ofere publicului ei un moment încărcat de emoţie şi sensibilitate.

Alături de cei trei tenori din trupa Distinto, soprana va fi cadoul pe care Fundaţia Valenţe Umane a ales să-l facă românilor din Belgia şi tuturor pasionaţilor de pop-opera. Special pentru acest spectacol, Ianna Novac pregăteşte o surpriză muzicală la care lucrează de o bună perioadă de timp.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here