Kamelia cântă hitul „Stand by me“ pe o reclamă difuzată în America

Încă de când s-a lansat în lumea muzicală, Kamelia a avut succes atât în România, prin featuring-urile „Change” şi „Vip” cu Puya, cât şi la publicul internaţional, cu piese precum „Come again” şi „Prima oară”, compuse împreună cu George Hora, producătorul şi fratele frumoasei cântăreţe.

Kamelia

Au urmat multe colaborări de top precum „Piesa mea preferată”, „Vară rece”, „Piesa noastră”, single-uri proprii („Te rog”, „ştiu că eşti al meu”), dar şi colaborări inedite alături de Voltaj, Voxlight, Bitza şi mulţi alţii.

Kamelia nu se opreşte însă doar la lansări de piese şi videoclipuri, folosindu-şi vocea şi pe spoturi publicitare. De exemplu, de curând, frumoasa artistă a avut surpriza să fie contactată de o companie de producţie muzicală din SUA, care era în căutare de o voce caldă şi convingătoare, pentru o reclamă la un nou model de maşină. Americanii au fost impresionaţi de timbrul cântăreţei şi de modul de interpretare a cover-ului „Stand By Me” de Ben E. King.

Kamelia a fost aleasă din câteva sute de alţi cântăreţi, iar reclama este difuzată în prezent pe toate canalele tv naţionale. În felul acesta, vocea Kameliei cucereşte şi continentul american.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here