miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRIIggy Azalea nu vrea să colaboreze cu Rita Ora pentru un remake...

Iggy Azalea nu vrea să colaboreze cu Rita Ora pentru un remake al piesei „Lady Marmelade“

Artista Iggy Azalea a anunțat pe rețelele de socializare că se detașează de orice fel de asociere publică a sa cu artista Rita Ora pentru un remake al clasicului „Lady Marmelade“, scrie Agerpres.

Iggy Azalea respinge rita ora

„Vă rog să mă scoateți din toată conversația despre ‘Lady Marmelade’“, a scris pe Twitter interpreta australiană de rap, negând orice fel de colaborare cu Rita Ora.

Cotidianul The Sun a scris că artista britanică Rita Ora, născută la Priștina, a anunțat că intenționează să colaboreze cu Iggy Azalea, Miley Cyrus și Charli XCX pentru un remake al melodiei „Lady Marmelade“.

Câțiva internauți i-au recomandat chiar să se îndrepte spre alți artiști, precum Demi Lovato, Beyonce, Nicki Minaj, Rihanna sau Lady Gaga. Alții au criticat propunerea artistei britanice, pe motiv că o versiune modernă a melodiei clasice „Lady Marmelade“ a fost realizată în 2001 de vedetele Christina Aguilera, Lil’ Kim, Mya și Pink, pentru coloana sonoră a peliculei „Moulin Rouge“.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.