Tania Popa și Cezar Ouatu au rămas fără voce înainte să urce pe scena „Te cunosc de undeva“

Tania Popa și Cezar Ouatu au făcut eforturi deosebite ca să-și poată duce la bun sfârșit transformările în Aretha Franklin, respectiv Silvia Dumitrescu, în ediția de sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 20.00, a show-ului “Te cunosc de undeva!”. Și asta pentru că amândoi aproape rămăseseră fără voce, din cauza unor probleme serioase cu gâtul.

TCDU“În ziua show-ului, a trebuit să fac pauză vocală totală până în clipa în care am urcat în liftul transformărilor.Nici cu o zi înainte nu m-am simțit mai bine pentru că, la repetiții, am încercat să cânt piesa pe care o aveam de interpretat și nu am reușit. Așa se face că, la această ediție, am urcat pe scenă fără să fi repetat vreodată. Ozana mi-a recomandat să iau, înainte de filmare, o picătură de ulei de oregano, care este groaznic la gust, cu o linguriță de miere. Cu ajutorul acestui remediu am reușit să duc piesa la bun sfârșit”, povestește Tania.

Pauză vocală a fost nevoit să facă și Cezar Ouatu înainte să cânte în travesti, precum Silvia Dumitrescu. “A fost pentru prima dată când am rămas fără voce. Cu o zi înaintea filmării am început și un tratament cu antibiotice, pentru că altfel n-aș fi putut cânta deloc, în acea zi”, spune și Cezar.

TCDU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here