Ilinca Vandici a făcut o pasiune pentru dulciuri

De când a început antrenamentele pentru “Dansez pentru tine”, Ilinca Vandici  a făcut o pasiune pentru dulciuri.

Ilinca Vandici

Repetă șapte zile din șapte și a pierdut numărul orelor de antrenamente, totul din dorința de a duce visul lui Răzvan în finală. Ilinca Vandici și partenerul ei, Răzvan, nu se tem de efort, ci doar de accidentările care s-ar putea ivi pe parcurs. „Sper din inimă să nu ni se întâmple ceva, nici mie, nici lui Răzvan, acesta fiind într-adevăr singurul lucru de care ne e frică, singurul care ne-ar putea scoate din cursa spre marea finală. Mă rog în fiecare zi să fim sănătoși, să putem munci, să putem lupta“, spune Ilinca Vandici.

Pentru că repetițiile sunt uneori epuizante, Ilinca încearcă să compenseze efortul depus printr-o grijă și mai mare față de ceea ce mănâncă și pentru orele de odihnă. “Iau vitamine în fiecare dimineață, deja de o lună de zile, am grijă să mă odihnesc suficient, consum multe semințe între mese, fructe (în special mere verzi și nectarine), am un regim ordonat din care nu lipsesc salatele, legumele la grătar, peștele, vita, orezul și supele creme de legume”, povestește Ilinca.

Deși nu sint mari schimbări în ceea ce privește regimul ei alimentar, Ilinca a observat cu surprindere că acum simte nevoia să mănânce mult mai multe dulciuri decât înainte. “Dacă vorbim de schimbări, pentru că aveam relativ aceleași obiceiuri de mai sus și înainte, am început să mănânc dulciuri… Simt nevoia, organismul îmi cere asta, până acum mâncam o ciocolată o data la șase luni, pentru că nu mă dădeam în vânt după dulciuri, acum în schimb, la fiecare pauză din timpul antrenamentelor mănânc un biscuit, o prăjitură, o bucată de ciocolată”, adaugă vedete.

Mai multe dulciuri pot aduce kilograme în plus, însă Ilinca Vandici spune că datorită antrenamentelor și efortului fizic, până acum nu s-a îngrășat deloc și își menține greutatea. “Sincer, nici nu îmi doresc, însă nu știu ce se va întâmpla. Încerc să mă hrănesc regulat, să am gustări și între mese, să mă hidratez cu cel puțin doi litri de apă pe zi. Eu cred că voi reuși să îmi mențin corpul la aceeași greutate, dar mai vorbim pe parcurs”, a încheiat Ilinca Vandici.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here