sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIÎn noua ediţie „Te cunosc de undeva“ se aleg finaliștii celui de-al...

În noua ediţie „Te cunosc de undeva“ se aleg finaliștii celui de-al optulea sezon al emisiunii

Maratonul transformărilor sezonului opt al show-ului “Te cunosc de undeva!” își desemnează finaliștii sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20.00, la Antena 1. O gală cu o miză extraordinară pentru cei nouă competitori ai acestui sezon, căci aceasta este ultima lor șansă pentru a obține suficiente puncte din partea juraților care să le asigure calificarea în finala de săptămâna viitoare.

te cunosc de undeva isi alege finalistii

Așadar, sâmbătă seara, Nadir va avea parte de o provocare extremă, căci va trebui să-l imite pe celebrul tenor Luciano Pavarotti. Șerban Copoț se va transforma în Margareta Pâslaru, una dintre cele mai iubite, longevive și creative artiste de la noi, Tania Popa va face tot ce poate pentru a fi cât mai aproape de personajul ei, Nelu Vlad, solistul formației Azur, iar Carmen Simionescu va cânta, cu accent jamaican, precum Sean Paul.

Florin Ristei nu va scăpa nici în semifinală de travesti, căci va trebui să intre în pielea celebrei artiste britanice Annie Lennox, solista trupei Eurythmics, Adrian Enache va imita un personaj “happy”, care iubește scena și, mai ales, coregrafia, Pharrell Williams, iar Margherita și Viorica din Clejani se vor transforma în principalii doi membri ai trupei Aqua.

Andreea Antonescu va fi pentru o seară stră-strănepoata legendarei Judy Garland, Audra Mae, pe care o va imita cu o piesă compusă pentru ea de cei de la Avicii, iar Cezar Ouatu îl va aduce pentru prima dată la “Te cunosc de undeva!” pe Gabriel Cotabiță. De altfel, concurentul va avea parte de o surpriză de proporții când, după ce va termina de cântat, pe scenă, alături de el, va urca însuși Gabriel Cotabiță.

Momentul special al serii va fi susținut de Margherita din Clejani care va cânta pentru prima dată pe aceeași scenă cu fratele ei, Fulgy, sub privirile emoționate ale părinților lor, Viorica și Ioniță. Cei doi se vor transforma în Andra și Marius Moga și îi vor avea alături pe Irina, verișoara Andrei (backing vocals), și pe nepotul lui Pepe (percuție).

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.