În premieră la „Vocea României“, un concurent va lua o decizie neașteptată în prima rundă de confruntări

Emoții versus victorie, critici versus laude! Încep confruntările la „Vocea României“, vin cele mai grele decizii, vineri, 21 octombrie, de la ora 20.30! Tudor, Loredana, Smiley și Moga au ales Arena Națională pentru a anunța cuplurile de dueliști, și-au motivat concurenții să fie cei mai buni și le-au ales melodii care să le pună vocile în valoare.

Vocea RomanieiSăptămâna aceasta, vineri, în prima rundă de confruntări vom asculta duete memorabile, formate din voci senzuale, puternice, pline de sensibilitate și emoție, iar printre piesele care vor fi interpretate se află „Take me to church“, „When the wild roses grow“ sau „Can’t stop de feeling“.

În ciuda faptului că se vor confrunta vineri, două concurente au devenit cele mai bune prietene și îl vor determina pe antrenorul lor să le spună: ”Eu mă bazez că două femei care-și doresc foarte mult să reușească și în muzică și în viață o să-și arate colții mai cu stil”. În prima rundă de confruntări vom vedea despre cine este vorba, dar vom asista și la un lucru neașteptat, care se va întâmpla pentru prima dată pe scena de la „Vocea României“. Decizia unui concurent îi va uimi pe Tudor Chirilă, Loredana Groza, Smiley, Marius Moga şi Pavel Bartoș, care vor rămâne fără cuvinte.

Vom avea parte și de rock, adus în competiție de două voci puternice, care vor crea un duet exploziv și vor stârni comentarii și reacții savuroase în rândul antrenorilor. Tot săptămâna aceasta vom vedea și care sunt primii concurenți salvați, cărora li se va mai da o șansă de a rămâne în competiție, dar în echipa altui antrenor.

Vineri, de la ora 20.30, vom avea parte de o seară senzațională la „Vocea României“, vom vedea o demonstrație de breakdance din partea unui concurent, iar antrenorii se vor întrece în dansuri originale: Tudor Chirilă le va arăta colegilor lui câteva mișcări din dansul economic, iar Loredana Groza va reuși să îi facă pe toți să se ridice de pe scaune și să danseze împreună dansul pe șapte.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here