„Înconjurul lumii“ ajunge la Otopeni, oraşul în care a început povestea Vunk

Pe 2 aprilie, „Înconjurul lumii”, turneul acustic al trupei Vunk va ajunge la Otopeni, la Centrul Cultural Ion Manu.

Cornel Ilie

Acesta este oraşul în care a început povestea Vunk şi despre care membrii trupei spun că „Otopeni este acasă!”. Aici a avut loc primul concert în varianta actuală a trupei. „De-acolo ne-a venit ideea de a face spectacole mari, producţii proprii, iar primul mare concert Vunk a avut loc la Otopeni”, a spus Cornel Ilie.

Vunk şi invitaţii săi, 13 nume grele ale muzicii actuale, vor aduce în faţa publicului din Otopeni un show complex, care îi va surprinde şi pe cei mai mari fani ai trupei. Aceasta pentru că hiturile Vunk au fost reinterpretate şi reorchestrate într-o cu totul altă formă, cu alt sound şi alte ritmuri. 11 piese au fost reorchestrate de George Natzis cu partituri pentru cvartet de coarde. Printre acestea sunt „Numai la doi”, „Nopţile trec (doar visele rămân)”, „Dau alarma”, „Fiecare”. Unele piese, total reorchestrate, vor uimi publicul prin sound-ul lor original. Printre ele sunt „Scăpă-mă de ea” – acum într-o versiune reggae, „Pierderea lor” şi „Aşa, şi” în ritm de swing şi „Pleacă” în ritm de bossa nova. Pe scenă, alături de trupa Vunk, se vor afla Muse Quartet, Dan Nicolau (trompetă), Dan Incrosnatu (percuţie), Răzvan Ilie (fratele lui Cornel Ilie – chitară), Bobby Stoica (pian).

Înaintea concertului, fiecare spectator va primi la intrarea în sală o hârtie pe care va fi scris #visulmeueste şi un creion cu care să completeze care este visul său. Odată completată, hârtia ce va purta cu ea pentru totdeauna visul fiecărui spectator va ajunge la trupa Vunk şi va purta cu sine, pe lângă cuvintele aşternute pe hârtie şi o parte din sufletul celui care l-a completat.

„Abia aştept să ne întoarcem acasă cu o valiză plină de visuri care, odată aşternute pe hârtie, au toate şansele să se şi împlinească”, a spus Cornel Ilie, care are planuri mari, pe care le va dezvălui în curând, cu uriaşa colecţie de visuri strânse „Înconjurul lumii”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here