Eroii Transformers și poneii My Little Pony vin în Băneasa Shopping City

Hasbro îi invită pe cei mici să petreacă un weekend de distracție în Băneasa Shopping City alături de eroii din Transformers și simpaticii ponei My Little Pony.

Mascotele TransformersÎn zilele de 4 și 5 aprilie, între orele 16.00 și 19.00, Bumblebee, Optimus Prime și poneii My Little Pony îi așteaptă pe copii în centrul comercial pentru a petrece câteva ore pline de aventură.

La începutul primăverii, Hasbro dă startul distracției dedicate copiilor, alături de personajele din cele mai îndrăgite jocuri pentru copii. Doi dintre popularii eroi Transformers, Bumblebee și Optimus Prime, vin în Băneasa Shopping City să se distreze alături de fanii lor. Copiii prezenţi în mall vor avea ocazia să se joace timp de trei ore cu eroii lor preferaţi Trasformers din noua serie animată „Transformers Robots in Disguise” şi să interacţioneze cu Bumblee şi Optimus Prime.

În acelasi timp, Hasbro va organiza în Băneasa Shopping City şi activităţi desfăşurate împreună cu My Little Pony. Astfel, fetiţele vor putea descoperi universul vesel şi colorat My little Pony: vor avea la dispoziţie cele mai îndrăgite jucării şi vor putea să aleagă un semn drăgălaş cu care să le fie pictată faţa.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here