Industria muzicală şi-a dat întâlnire marţi seară la petrecerea Universal Music

Universal Music, cea mai mare casă de discuri din lume, împreună cu MediaPro Music, au sărbătorit un an plin de activitate, dar și o colaborare de lungă durata, în cadrul uneia dintre cele mai așteptate petreceri ale anului: #MusicIsUniversal.

Păstrând tradiția, și în acest an petrecerea anuală Universal Music România & MediaPro Music a avut loc la Clubul Diplomatic din București, unde zeci de artiști, influenceri, personalități din media, parteneri, colaboratori, manageri, impresari, vloggeri, bloggeri, dar și o mare parte din presă românească au sărbătorit încă un an de succes.

Evenimentul #MusicIsUniversal a adus în același loc numeroși artiști, printre care Sandra N, AnaNia, Amir, Seredinschi, Jean Gavril, Annes, Lora, Jo, Juno, Romanița Fricosu, Iris, Nicole Cherry, Liviu Teodorescu, Anastasia Sandu, VUNK, Radu și Ana Sîrbu, Andreea Antonescu, YellLow, Elena Gheorghe, Alexandra Stan, Xonia, Virgil Ianțu, Julie Mayaya, Phaser, Speak, Noaptea Târziu, Randi, Edward Sanda, NICO, Doru Todorut, Andrei Leonte, Marius Moga, The Kryptonite Sparks, Zdob și Zdub și mulți alții.

Peste 500 de invitați au fost prezenți la petrecerea „Sky is the limit”, prieteni apropiați ai brandului ce s-au delectat cu o serie de activări, având în vedere contextul și locul desfășurării evenimentului, totul fiind transformat într-un adevărat festival. Tematică petrecerii a fost „Sky is the Limit”, iar dresscode-ul de anul acesta a fost #somethingblue, pentru a fi în concordanță cu albastrul cerului și măreția norilor.

Party-ul a început cu gazdă evenimentului, Virgil Ianțu, care a trecut în revista anul 2018-2019 și care a prezentat momentele serii, începând cu discursul Ioanei Fesnic – Managing Director Universal Music România și continuând cu momente live memorabile susținute de către Nicole Cherry, Vunk, Alexandra Stan și Zdob și Zdub.

2 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here