marți, iunie 18, 2024
AcasăȘTIRIInna: „Fetele din California sunt foarte înfricoşătoare“

Inna: „Fetele din California sunt foarte înfricoşătoare“

Inna se află în această perioadă a anului în Statele Unite, însă își ține în continuare fanii la curent cu tot ce face, postând melodii, videoclipuri și poze pe rețelele sociale.

inna sua

Recent, cântăreața româncă a fost surprinsă de anumite gesturi pe care le fac femeile din SUA. Mergând în spatele unei mașini pe care o conducea o femeie, Inna a văzut o mână care ieșea din portbagajul autoturismului, mână de care era lipit și mesajul „EX“, adică mâna îi aparținea fostului iubit al șoferiței. „Fetele din California sunt foarte înfricoşătoare“, a scris Inna pe Instagram, acolo unde a postat și fotografia cu mașina.

inna california

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.