„Vocea României“: Moga, Brenciu, Loredana și Smiley, luptă aprigă pentru Andrei Chermeleu

Cea de-a treia ediție a emisiunii „Vocea României“ a fost una interesantă, în care mai mulți concurenți au reușit să întoarcă toate cele patru scaune ale juraților.

andrei chermeleu vocea romaniei 1

Smiley, Loredana, Moga și Brenciu au încercat din răsputeri să-i facă pe concurenți să-i aleagă pe ei, însă cea mai aprigă luptă au dat-o pentru a-l avea în echipă pe Andrei Chermeleu. Concurentul este fostul solist al trupei Voxis, acum având o carieră solo, și s-a decis cu greu din ce echipă să facă parte, mai ales din cauza faptului că și iubita lui, Stella (Alexandra Anita), participă la „Vocea României“, fiind deja cooptată în echipa lui Smiley.

„Nu-ți pune toate ouăle în același coş“, l-a sfătuit Marius Moga, dar Smiley a contracarat: „Eu zic că e foarte bine să fii cât mai mult timp lângă iubita ta“. „E o alegere logică să nu mergi în echipa lui Smiley“, a spus și Horia Brenciu. „Nu aş vrea să intru în clişee şi să spun cât de buni sunteţi toţi“, a declarat concurentul.

Până la urmă, tânărul a ales să facă parte din echipa Loredanei Groza. „Cel mai mult am avut de învățat de la persoanele care mă intimidează. În seara asta, Loredana este cea care m-a intimidat“, a concluzionat Andrei Chermeleu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here