CRBL, implicat într-un accident auto. O fetiță a ajuns la spital!

Cântărețul Eduard Andreianu, cunoscut de publicul larg drept CRBL, a fost implicat duminică într-un accident auto petrecut pe centura Capitalei, între Afumaţi şi Otopeni.

crbl accident auto

Potrivit România TV, accidentul a fost provocat de CRBL, artistul nerespectând distanţa faţă de maşina din faţa sa, pe care a tamponat-o, în urma coliziunii o fetiţă în vârstă de opt ani aflată în autoturismul lovit fiind accidentată uşor şi transportată la spital.

Şoferul autoturismului care conducea în faţa lui CRBL a încercat să evite o coliziune şi a frânat brusc, iar artistul a fost luat prin surprindere şi a tamponat în spate cealaltă maşină.

Artistul a fost dus la secția de poliție pentru audieri, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

CRBL nu este la primul accident rutier. În anul 2008, maşina în care se afla artistul a fost lovită din spate de un microbuz de marfă în judeţul Buzău, însă, din fericire, CRBL şi soţia sa Elena au scăpat teferi. În anul 2006, cântăreţul a avut permisul reținut, în urma unui incident care a avut loc în Capitală.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here