joi, octombrie 24, 2024
AcasăȘTIRICRBL, implicat într-un accident auto. O fetiță a ajuns la spital!

CRBL, implicat într-un accident auto. O fetiță a ajuns la spital!

Cântărețul Eduard Andreianu, cunoscut de publicul larg drept CRBL, a fost implicat duminică într-un accident auto petrecut pe centura Capitalei, între Afumaţi şi Otopeni.

crbl accident auto

Potrivit România TV, accidentul a fost provocat de CRBL, artistul nerespectând distanţa faţă de maşina din faţa sa, pe care a tamponat-o, în urma coliziunii o fetiţă în vârstă de opt ani aflată în autoturismul lovit fiind accidentată uşor şi transportată la spital.

Şoferul autoturismului care conducea în faţa lui CRBL a încercat să evite o coliziune şi a frânat brusc, iar artistul a fost luat prin surprindere şi a tamponat în spate cealaltă maşină.

Artistul a fost dus la secția de poliție pentru audieri, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

CRBL nu este la primul accident rutier. În anul 2008, maşina în care se afla artistul a fost lovită din spate de un microbuz de marfă în judeţul Buzău, însă, din fericire, CRBL şi soţia sa Elena au scăpat teferi. În anul 2006, cântăreţul a avut permisul reținut, în urma unui incident care a avut loc în Capitală.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.