Bogdan Vlădău s-a despărțit de Daciana, câștigătoarea show-ului „Burlacul“

Daciana Ciochină, tânăra care a câștigat show-ul „Burlacul“ și a ajuns să formeze un cuplu cu Bogdan Vlădău, a anunțat că nu mai este iubita cântărețului.

bogdan vladau si daciana

Când totul părea să-i meargă perfect lui Bogdan Vlădău, care abia ce lansase o nouă piesă și anunța în stânga și în dreapta că este fericit alături de Daciana, se pare că în viața lui nu mai este totul doar lapte și miere. Blonda a anunțat, prin intermediul paginii ei de Facebook, că nu mai este într-o relație cu Bogdan Vlădău și că fiecare va merge pe drumul său.

„Eu şi Bogdan nu mai formăm un cuplu! Ar fi multe de spus, de reamintit, de subliniat, însă niciodată nu sunt suficiente cuvintele de a descrie complet şi corect! Cert este că viața îți oferă șansa de a asculta un cântec frumos, în timpul căruia doua suflete se întâlnesc, se apropie, își zâmbesc, simt același ritm și încep să danseze împreună! Încep să se cunoască, se emoționează de ceea ce descoperă, există chimie, există dorința de a rămâne aproape… dar cântecul se termină! Își descătușează mâinile, sunt nevoiți să se oprească, să se despartă și să rămână departe unul de celălalt! Am înţeles amândoi, aşa că învăţăm doar să mai zâmbim unei poveşti, care s-a scris, se pare, până la ultima pagină! Mai adaug că Bogdan chiar este un om minunat, cum am mai spus, cu mult mai multe calităţi decât cele de suprafaţă! Sper că aţi început să i le descoperiţi! Merită atenţia voastră şi merită să îi fie răsplătită munca şi pasiunea cu ropote de aplauze“, a fost mesajul Dacianei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here