vineri, iulie 19, 2024
AcasăȘTIRI„x Factor“: Petra Pintelei, concurenta nevăzătoare care a făcut-o pe Delia să...

„x Factor“: Petra Pintelei, concurenta nevăzătoare care a făcut-o pe Delia să plângă

Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare în vârstă de 19 ani, a impresionat juriul de la „x Factor“ cu vocea sa, Delia fiind atât de emoționată încât a început să plângă.

petra pintelei x factor

Petra a interpretat, într-un stil propriu, o piesă a trupei Evanescence, melodia fiind pe placul lui Cheloo, însă nu şi interperatea, juratul rerpoşându-i că a luat fals câteva note. După criticile primite de la rapper, Delia Matache şi Dan Bittman şi-au spus şi ei părerea.

„Eşti o persoană deosebită. Spre deosebire de noi, tu îţi arăţi slăbiciunile şi lumea în care eşti captivă. Ce am simţit este că ai un suflet uriaş, eşti un om foarte complex şi meriţi să fii în seara aceasta pe scenă“, a spus Dan Bittman.

„Este o voce fină, cristalină, specială. Mie mi-a plăcut. Ai o voce de îngeraş“, a adăugat Delia.

Chiar dacă a fost puțin criticată de Cheloo, Petra Pintelei a fost anunțată de juriu că trece mai departe în etapa următoare. „Este prima oară când Bittman m-a făcut să mă răzgândesc. Inițial am zis nu, dar după mi-am dat seama că ar fi frumos să mergi mai departe“, a concluzionat Cheloo.

Tânăra spune despre ea că este o persoană normală, care cântă încă din copilărie şi care a ajuns în Parlamentul European, unde a obţinut un amendament prin care nevăzătorii să poată fi însoţiţi de câini şi în spaţiile publice.

„Am probleme cu vedera, din naştere. Văd doar 5%. În 2009 am fost în Parlamentul Euroepean, unde am susţinut un discurs, în urma căruia s-a dat o lege care îmi poartă numele. Este o lege care acordă accesul persoanelor nevăzătoare însoţite de câini special dresaţi în spații publice și în mijloace de transport“, a spus Petra Pintelei.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.