Top 3 cei mai căutați cântăreți adolescenți pe Google

Deoarece ne apropiem de sfârșitul unui an plin de noutăți muzicale, în care unii dintre cei mai mari artiști s-au luptat pentru a câștiga numeroase premii, vă prezentăm topul celor mai căutați artiști străini adolescenți, clasament realizat de cei de la Google.

miley-cyrus-1

3. Selena Gomez

Selena Gomez, născută în anul 1992, este o cântăreață din Statele Unite, care și-a făcut debutul în lumea mondenă în anul 2002, când juca în gilmul pentru copii “Barney și prietenii”. Selena Gomez se află de 61 de luni în top 10 artiști căutați pe Google.

2. Justin Bieber

Justin Bieber este un tânăr artist canadian de muzică pop, descoperit în anul 2008 de către americanul Scooter Braun, care a dat peste filmulețele postate de artist pe YouTube, iar mai târziu a devenit managerul lui.

Unul din cuvintele care îi oferă lui Justin Bieber o creștere masivă în topul Google este “between two ferns”, unde artistul intră într-o altercație cu realizatorul unei emisiuni care consideră că Justin este prea tânăr pentru lucrurile pe care le face.

1. Miley Cyrus

Miley Ray Cyrus este o tânără artistă născută la sfârșitul anului 1992, fata cântărețului de muzică country Billy Ray Cyrus. Artista a crescut în inima fanilor jucând în filmul Hannah Montana.

Conform informațiilor oferite de Google, artista a stat 88 de luni în top 10 artiști, iar acum o creștere masivă i-a fost oferită datorită ultimului single lansat de artistă, “Wrecking Ball”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here