Inna și Alexandra Stan au cântat în premieră la Pro FM melodia „We wanna“

Alexandra Stan şi-a lansat, în studioul Pro FM, mult aşteptata piesă, “We Wanna”, cântată împreună cu Inna şi Daddy Yankee.

Alexandra Stan si InnaCele două simpatice artiste, Alexandra Stan şi Inna, au primit provocări şi întrebări atât de la cei doi realizatori radio, GreeG şi Andrei Gheorghe, dar şi de la invitaţii ediţiei anterioare ai matinalului de la Pro FM, Alex Velea şi Boier Bibescu. Aceştia le-au provocat pe fete să refacă celebrul moment cu Madonna şi Britney Spears, mai precis scena cu sărutul din timpul unui concert. Dacă Alexandra Stan s-a declarat deschisă la astfel de provocări, Inna a mărturisit că ea este mai conservatoare. Cu toate acestea, Inna a spus la microfonul Pro FM că pe Alexandra Stan ar alege-o să-i fie parteneră în drumul spre mare, dar nu ar merge mai departe cu avansurile.

La doar două zile până la aniversarea celor 26 ani, Alexandra Stan a mărturisit ascultătorilor că “piesa “We Wanna” este cel mai frumos cadou”.

Pe lângă producţia muzicală în sine, laitmotivul discuţiilor din studio a fost lenjeria intimă. Dacă Greeg s-a declarat fanul outfit-ului Alexandrei, studiindu-i cu interes fustiţă-pantalon, Inna a răspuns întrebării lui Alex Velea, spunând că dacă ar fi fost obiect vestimentar, ar alege chiloţi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here