Iordăchioae şi Trăistariu, puşi la zid de Gălăţescu: „Sunt obsceni. Unul e grotesc, altul e comic“

Stilul nonconformist adoptat de Daniel Iordăchioae în ultimele luni le-a atras atenţia criticilor de modă, care au făcut comentarii legate de ţinuta adoptată de cântăreţ.

daniel iordachioaie excentric alin galatescu

Jurnaliştii de la Click au stat de vorbă cu Alin Gălăţescu, acesta afirmând că, după ce ani de zile Iordăchioae a dispărut din atenţia publicului, acum a revenit şi este foarte excentric.

„Ce e foarte bizar e că cineva i-a spus că trebuie să pună nişte contraste împreună. Vine cu nişte chestii foarte clasice, trânteşte nişte pantofi abracadabra, ochelari, eşarfe, chestii pe cap, are un gen de excentrism de ăsta de accesoriu mai degrabă. Arată bizar, el fiind un nene aşa, mai degrabă de căminul popular, şi care, dintr-o dată, vrea să se îmbrace de la Prada. El trece printr-o criză a bărbatului de când s-a născut, în sensul că totdeauna a fost contra curentului. Acuma, de undeva, a primit semnale că e bine ce face cu demenţele astea ale lui estetice. Mie mi se pare pitoresc aşa, cu toate că arată de cele mai multe ori grotesc“, a spus Alin Gălăţescu.

Criticul de modă a făcut o comparaţie şi cu Mihai Trăistariu, care însă nu apare în public cu ţinute excentrice, ci se fotografiază în lenjerie intimă şi postează imaginile pe internet.

„A mai încercat un excentric, tipul ăla care şi-a pus fire de păr, cum îl cheamă, ăla care poartă chiloţi… Trăistariu! Faţă de Trăsiariu, care e într-un gen de demenţă tristă şi patetică, la el măcar e fun, e cu exponare, net avantajos. Iată, avem, după părerea mea, cei mai obsceni băieţi de la noi. Cam ăştia doi sunt. Unul e grotesc, dar e negativ, iar celălalt este comic şi pozitiv! Deci, cam asta e panoplia. Ei sunt cap în cap“, a încheiat Alin Gălăţescu.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here