Irina Popa a prezentat un cover al piesei „When I was your man“

După cover-ul legendarei piese “Sweet Child Of Mine” unde Irina şi-a etalat capacităţile vocale, este rândul baladei moderne, populara piesă a lui Bruno Mars “When I Was Your Man” să fie reinterpretată de tânăra artistă.

Irina Popa

Irina Popa este posesoarea unui timbru vocal aparte care desăvârşeşte interpretarea oricărui gen de muzică abordat. Artista a început să cânte de la frageda vârstă de 5 ani, câştigând numeroase premii de-a lungul timpului şi a captat atenţia industriei muzicale din România o dată cu participarea şi câştigarea premiului Festivalului de muzică uşoară de la Mamaia.

“When I Was Your Man” a fost lansată în Ianuarie 2013, având parte de recenzii favorabile şi expunere internaţională extinsă, ca parte a celui de-al doilea album Bruno Mars “Unorthodox Judebox”.

Piesa este o baladă emoţionantă însoţită de note pure de pian, iar versurile descriu regretul de a fi pierdut dragostea adevărată.

“When I Was Your Man” a fost intens lăudată nu doar pentru profunzimea mesajului şi interpretarea lui Bruno, plină de vulnerabilitate şi emoţie dar şi pentru simplicitatea şi originalitatea videoclipului.

Piesa a ocupat primul loc în topul “US Billboard Hot 100 Singles Chart” şi s-a clasat în primele 10 poziţii din topurile muzicale din Australia, Canada, Danemarca, Franţa, Irlanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Korea de Sud dar şi Marea Britanie. A câştigat titlul de “Favorite Hit” la “Premios Juventud 2013” şi a fost nominalizată pentru “Best Pop Solo Performance” în cadrul celei de-a 56-a ediţii a premiilor Grammy.

“When I Was Your Man” a fost premiat de 4 ori cu Platină în Australia şi Statele Unite şi de 3 ori în Canada. Este pe locul 8 în clasamentul celor mai bine vândute single-uri în varianta digitală în 2013, cu peste 8,3 milioane de copii vândute, asigurându- astfel locul celor cumpărate single- din lume.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here