duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRISosia Rihannei ajunge înaintea artistei la Bucureşti

Sosia Rihannei ajunge înaintea artistei la Bucureşti

În august va avea loc primul concert al Rihannei în Bucureşti, însă, până atunci, fanii artistei pot face încălzirea cântând din repertoriul ei la HeyDay, cel mai mare festival internaţional de trupe tribute din România, organizat de creart.

Rihanna Tribute

Pe 27 mai, în prima zi a festivalului din Parcul Izvor, urcă pe scenă Rihanna Reloaded, celebra artista din Marea Britanie care îi aduce tribute Rihannei.

Hituri precum “Umbrella”, “Diamonds”, “Stay” şi multe altele se vor auzi la HeyDay, unde publicul poate face karaoke în aer liber şi se poate relaxa cu muzică de calitate.

Rihanna Reloaded a avut show-uri în întreaga lume, cele mai recente spectacole fiind în Turcia, Dublin, Dubai şi Africa, iar pe 27 mai ajunge şi în România.

Biletele se găsesc pe eventim.ro, la casa de bilete creart (Piața Alexandru Lahovari nr. 7), iar în cele trei zile de festival pot fi cumpărate și de la cele două case special amenajate (Zona Metrou Izvor și zona Splaiul Independenței / Bd. B.P. Hasdeu). Intrarea copiilor în vârstă de până la 14 ani, însoțiți de părinți, este liberă!

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.