duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIIrina, soţia lui Răzvan Fodor, va prezenta, alături de Cabral, emisiunea „Poveștiri...

Irina, soţia lui Răzvan Fodor, va prezenta, alături de Cabral, emisiunea „Poveștiri de noapte“

Irina Fodor, soţia fostului cântăreţ Răzvan Fodor, va prezenta, începând din 24 martie, alături de Cabral, emisiunea „Poveștiri de noapte”.  

Cabral si Irina Fodor

După o perioadă plină de castinguri, Irina Fodor a fost aleasă drept cea mai potrivită parteneră a lui Cabral la pupitrul emisiunii „Povestiri de noapte”, iar vestea a emoţionat-o foarte tare: „Am crezut că leşin de emoţie. Sunt convinsă că nu se putea să încep să merg pe drumul ăsta într-un fel mai frumos de atât: alături de Cabral, cu care mă simt în siguranţă şi de la care am o grămadă de învăţat şi cu echipa lângă care lucrez de atâta timp şi care m-a format. Sunt convinsă că o să fie o experienţă extrordinara, că în platoul Povestirilor de Noapte se va râde mult şi că împreună o să transmitem toată energia asta şi voia bună şi celor de acasă”, mărturiseşte Irina Fodor.

Irina Fodor a terminat Facultatea de Jurnalism în cadrul Universităţii Bucureşti. Este  reporter de la vârsta de 19 ani, iar din 2012 s-a alăturat echipei de la Povestiri: „Meseria asta se schimbă de la o zi la alta. Mă bucur că am cunoscut oameni din lumea actoriei, din lumea modei, mulţi din zona de divertisment, cu ei am avut contact cel mai des de fapt. Sunt din fire o culegătoare de poveşti şi nu de puţine ori mi s-a întâmplat să râd în hohote ori să plâng alături de intervievat”.

Pentru Irina rolul de prezentator nu reprezintă o noutate, ea a fost gazda unei ediţii speciale difuzată pe voyo.ro cu actorii din „Îngeri pierduţi”: „La momentul respectiv mi s-a părut o responsabilitate enormă, îmi impuneam să nu mai simt cum îmi ardeau urechile de emoţie, să nu îmi mai tremure mâinile”.

Irina Fodor o să continue să facă reportajele pentru emisiune în care a pus până acum foarte mult suflet: „O să ies în continuare pe teren, e un exerciţiu care te ajută să ţii pasul, să fii la curent cu schimbările din acest domeniu”.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.