Robbie Williams se înfometează pentru a slăbi

Cântăreţul Robbie Williams a declarat recent într-un interviu radiofonic că se înfometează pentru a pierde în greutate şi că îi place să lucreze la noi albume deoarece uită să mai mănânce în timp ce compune.

Robbie WilliamsArtistul britanic a spus că a început să renunţe la alimentele bogate în calorii în preajma Crăciunului, pentru a evita îngrăşarea de sărbători, însă a continuat regimul hipocaloric şi în 2014, potrivit contactmusic.com.

“Secretul meu este să nu mănânc. Crăciunul a însemnat doar o mare abundenţă de ciocolată, prăjituri, zahăr şi carbohidraţi. Regimul meu de până acum înseamnă un mic dejun copios şi două shake-uri proteice pentru tot restul zilei”, a afirmat Robbie Williams, într-un interviu acordat postului de radio Mix 94.5 din Australia.

În luna decembrie a anului trecut, Robbie Williams a afirmat că, în 2014, îşi va face o operaţie de liposucţie deoarece se teme de criza bărbatului de vârstă mijlocie. Totodată, el a spus că fiica lui, Theodore Rose, născută în 2012, l-a determinat să ducă un stil de viaţă mai sănătos.

“Odată cu naşterea lui Teddy, fiica mea, am început să am o altă perspectivă asupra lumii. Nu mai fumez trei pachete de ţigarete pe zi, mă duc la culcare devreme. Au avut loc o serie de schimbări de ordin fizic şi psihic”, declara artistul la momentul respectiv.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here