Jennifer Lopez evită celulita cu ajutorul unei tehnici de exfoliere pe bază de diamante

Cântăreaţa şi actriţa americană Jennifer Lopez previne apariţia celulitei pe coapsele sale cu ajutorul unei tehnici de exfoliere a pielii pe bază de diamante.

Jennifer Lopez

Potrivit presei internaţionale, vedeta americană utilizează un exfoliant de corp produs de o firmă australiană. Acea cremă costă 250 de dolari şi este realizată din “pudră de diamante”, informează contactmusic.com.

“Picioarele lui Jennifer reprezintă partea corpului care îi pune cele mai mari probleme. Ea este predispusă să facă celulită şi atunci când se îngraşă, toată grăsimea i se depune direct pe coapse. Dar, de când a început să şi le exfolieze în fiecare zi, picioarele ei arată mai bine ca niciodată”, a dezvăluit o sursă.

De asemenea, vedeta americană foloseşte în mod regulat şi un spray bronzant pentru ca picioarele ei să arate cât mai bine. “Jennifer spune că acea cremă îi menţine picioarele foarte fine şi face ca bronzul să dureze mai mult. Consumă un tub cu spray bronzant pe lună”, a dezvăluit aceeaşi sursă pentru ediţia americană a revistei OK!.

La începutul acestui an, antrenorul personal al vedetei americane, Tracy Anderson, a spus că Jennifer Lopez se menţine într- formă fizică de invidiat cu ajutorul unei diete ce are la bază controlul strict al porţiilor alimentare şi cu ajutorul exerciţiilor fizice zilnice care au o durată de 90 de minute.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here