Steven Tyler va participa la concertul organizat în onoarea laureaţilor premiului Nobel pentru pace

Rockerul american Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, va participa la concertul ce va fi organizat în onoarea laureaţilor premiilor Nobel pentru pace pe 2014, la Oslo, în Norvegia, informează contactmusic.com.

Steven Tyler“Sunt încântat de faptul că voi putea să aduc rock’n’roll-ul la acel eveniment incredibil, care îi onoarează pe unii dintre cei mai curajoşi activişti ai lumii”, a declarat artistul american.

La acest eveniment anual vor mai urca pe scenă cântăreaţa britanică Laura Mvula şi artista norvegiană Gabrielle.

Actriţa şi cântăreaţa Queen Latifah a fost desemnată prezentatoarea principală a acestui concert care va fi organizat în onoarea laureaţilor premiului Nobel pentru pace din 2014.

Premiul Nobel pentru Pace a fost atribuit, în 2014, tinerei pakistaneze Malala Yousafzai şi indianului Kailash Satyarthi, “pentru lupta lor împotriva exploatării copiilor şi tinerilor şi pentru dreptul tuturor copiilor la educaţie”, potrivit anunţului făcut pe 10 octombrie de Comitetul Nobel norvegian.

Concertul ocazionat de decernarea premiului Nobel pentru pace, ajuns la cea de-a 21-a ediţie, este un eveniment organizat anual în onoarea laureaţilor prestigioasei distincţii şi este transmis în direct în peste 100 de ţări.

Evenimentul va avea loc în acest an la Oslo, pe 11 decembrie. În 2013, la acest eveniment au concertat, printre alţii, Mary J. Blige şi James Blunt. Ediţiile anterioare ale concertului i-au avut ca invitaţi pe scenă pe Paul McCartney, Rihanna, Sting, Santana, Alicia Keys, Willie Nelson şi Jon Bon Jovi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here