Jojo și-a dus băiețelul la grădiniță

Săptămâna aceasta a debutat cu mari emoții pentru Jojo, pentru că actrița de la “Serviciul Român de Comedie” și-a dus băiețelul la prima lui zi de grădiniță.

Jojo“Luni Achim a avut prima zi oficială la grădiniță. Spun asta pentru că el a mai mers de câteva ori într-un program “baby” si unul de vară, însă de data asta a fost cu adevărat prima lui zi la grădiniță. A fost o zi importantă pentru noi toți, pentru că dintr-o dată l-am văzut ca pe un băiețel mai mare. L-am dus de dimineață și am avut emoții. I-am cumpărat și un ghiozdan cu personajul lui preferat din desenele animate “Cars”, Fulger. Iar el era foarte mândru”, povestește emoționată actrița de la Antena 1.

După prima zi petrecută la grădiniță, Achim, băiețelul Cătălinei Grama, s-a declarat foarte bucuros nu numai de jocurile cu care s-a delectat, ci și de faptul că se află în grupă cu un prieten de-al său: “Achim a fost încântat să constate că este în aceeași grupă cu un prieten al său, un prichindel cu care s-a împrietenit la grădinița de vară de anul acesta. A legat deja prietenii, s-a jucat cu plastelină și abia aștept să-mi povestească despre cursurile de tenis sau karate pe care le va face acolo”, mai spune Jojo.

Ca orice mămică ce-și duce puiul la prima zi de grădiniță, Cătălina a recunoscut că și-a amintit cu nostalgie de perioada copilăriei. “Mie îmi plăcea foarte mult la grădiniță, mă atașasem de colegi, iar perioada mea preferată era cea în care mă pregăteam pentru serbare și învățam pe de rost un număr foarte mare de cântece și poezii. Sunt curioasă dacă și lui Achim îi va plăcea. Știu că asta spun toți părinții, dar când ți se întâmplă ție e natural să te emoționezi profund. Îți dai seama că micuțul tău a crescut și trece în altă etapă a vieții.”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here