duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIRona Hartner a făcut 12 ore vocalize, înainte să cânte ca Aretha...

Rona Hartner a făcut 12 ore vocalize, înainte să cânte ca Aretha Franklin

Sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, în prima ediție a noului sezon „Te cunosc de undeva!”, care va reuni cei mai străluciți concurenți de-a lungul celor cinci sezoane de până acum, Rona Hartner va realiza cea mai grea transformare a sa. Ea va fi Aretha Franklin și va cânta piesa “Freedom”.

Rona Hartner

“Pentru această transformare, a trebuit să o revăd în mai multe ședințe pe doamna Veronique Lortal, antrenorul meu vocal din Franța. Vocea Arethei Franklin este un fenomen, are o întindere enormă și nu puteam să atac acest personaj fără foarte multe cursuri în prealabil. A trebuit să lucrez în mod special cu un profesor pentru această piesă. Altfel, îmi puneam vocea în pericol și după această piesă riscam să nu mai pot să cânt niciodată. Dacă nu lucram fiecare notă, ar fi fost foarte riscant. Este cel mai greu personaj pe care l-am avut de făcut până acum la “Te cunosc de undeva!”, spune artista care a venit din Franța special pentru show-ul “Te cunosc de undeva!”.

Fire foarte disciplinată, Rona a ascultat la căști aproape încontinuu, în ziua filmării, piesa pe care urma să o interpreteze, pentru că a vrut ca totul să iasă perfect. “Sunt perfecționistă. Pentru piesa asta, cred că am făcut ieri 12 ore de vocalize”, ne-a spus Rona, în ziua filmării.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.