Jorge a petrecut Revelionul la Disneyland

Jorge a petrecut câteva zile de neuitat la Disneyland, lângă Paris, alături de soţia lui, Ramona, şi de cele două fiice ale sale, Karina şi Ilinca. Cu toţii s-au cazat într-unul din hotelurile de lux din incinta parcului de distracţii.

Jorge-Disneyland-familie-Pluto

Pentru noaptea de Revelion, Jorge le-a pregătit fiicelor lui un cadou cu totul special: o petrecere alături de mascotele din desenele animate Disney: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy, Pluto şi Goofy şi o cină exclusivistă organizată în cadrul hotelului unde au fost cazaţi.

„A fost una dintre cele mai frumoase vacanţe pe care le-am avut până acum cu fetele mele. Moş Crăciun a venit anul acesta cu bilete la Disneyland pentru Revelion. Am petrecut acolo câteva zile în formulă completă. Ne-am distrat, ne-am pictat pe faţă, ne-am fotografiat cu personajele Disney, a fost genial. Au fost momente de nepreţuit, nu doar datorită locaţiei de poveste, ci pentru că am trăit totul împreună, o familie frumoasă pe care o ador şi de care sunt mândru“, a spus Jorge.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here