sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIMadonna se foloseşte de imaginea prinţesei Diana pentru a-şi promova viitorul album

Madonna se foloseşte de imaginea prinţesei Diana pentru a-şi promova viitorul album

Madonna continuă controversele legate de promovarea viitorului său album, „Rebel Heart”, folosindu-se de imaginea prinţesei Diana în acest scop, după ce a fost criticată că s-a comparat cu Nelson Mandela şi Martin Luther King.

"W.E." Premiere - 2011 Toronto International Film Festival

Madonna a publicat pe contul său de Instagram o serie de fotografii modificate, în care cântăreaţa se compară cu Martin Luther King Jr., Nelson Mandela şi Bob Marley, într-o încercare de a-şi promova viitorul album, „Rebel Heart”, potrivit dailymail.co.uk.

Astfel, Madonna a comparat „#inimarebelă” („#rebelheart”) a sa cu cele ale lui Martin Luther King Jr., Nelson Mandela şi Bob Marley, prin transpunerea artei de pe albumul său – în care ea are faţa înconjurată cu o coardă neagră – pe feţele acestora.

Astfel, în dreptul fotografiei modificate cu Nelson Mandela, care a deţinut funcţia de preşedinte al Africii de Sud între 1994 şi 1999, Madonna a scris „This #rebelheart fought for freedom!” („Această #inimărebelă a luptat pentru libertate!”), în timp ce în dreptul fotografiei cu Martin Luther King, activist politic, cunoscut mai ales ca luptător pentru drepturile civile ale persoanelor de culoare din Statele Unite ale Americii, artista a scris „This #rebelheart had a dream!” („Această #inimărebelă a avut un vis!”).

Cât despre fotografia care îl ilustrează pe cântăreţul Bob Marley, Madonna a scris „This #rebelheart sang about ONE LOVE!” („Această #inimărebelă a cântat despre «One Love»!”).

Deşi mulţi dintre fanii artistei s-au arătat încântaţi, majoritatea celor care o urmăresc pe Instagram au criticat iniţiativa Madonnei. Ca urmare a criticilor, Madonna şi-a cerut scuze, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul său de Facebook: „Îmi pare rău. Nu mă compar cu nimeni. Admir şi recunosc acele inimi rebele (…)”.

Cu toate acestea, Madonna a continuat acest mod de promovare a viitorului său album, postând şi o imagine a prinţesei Diana, care are faţa înconjurată cu o coardă neagră.

Madonna a postat şi un mesaj alături de imaginea prinţesei Diana: „Da, prinţesa Diana a fost #inimărebelă! Oricine luptă pentru libertate este #inimărebelă”.

Cântăreaţa Madonna a lansat, pe 20 decembrie, şase cântece, care vor fi incluse pe viitorul său album, „Rebel Heart”, cântecele putând fi cumpărate din magazinul iTunes al Apple şi din alte magazine online de muzică de către cei care precomandă discul ce va fi lansat în martie 2015.

Artista a mai anunţat că noi melodii de pe acelaşi album vor fi lansate pe 9 februarie 2015. Albumul complet „Rebel Heart” va fi lansat de Interscope Records în prima săptămână a lunii martie 2015.

Cele şase cântece disponibile sunt „Living For Love”, „Devil Pray”, „Ghosttown”, „Unapologetic Bitch”, „Illuminati” şi „Bitch I’m Madonna”, cel din urmă fiind înregistrat cu Nicki Minaj. Piesele au fost produse de Madonna, Diplo, Kanye West, Billboard şi au fost înregistrate la New York, Los Angeles şi Londra.

Decizia de a lansa melodiile mult mai devreme decât era programat a fost luată după publicarea pe internet, fără drept, a mai multor versiuni neterminate ale pieselor, potrivit anunţului publicat pe site-ul madonna.com.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.