sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăȘTIRIJorge şi soţia lui au fost într-o excursie spirituală

Jorge şi soţia lui au fost într-o excursie spirituală

După Turcia şi Paris, Jorge a plecat din nou din ţară. De această dată în Spania, în Insula Menorca, dar cu un scop precis. într-o excursie de câteva zile care l-a „luminat” la propriu.

Jorge si Sotia

Împreună cu frumoasa lui soţie, Jorge a avut ocazia să participe la o întâlnire cu oameni veniţi din toată lumea, un seminar pentru evoluţie spirituală şi dezvoltare personală. Totodată, artistul şi prezentatorul a reuşit să scape astfel şi de energiile negative şi a obţinut un tonus bun pentru viitoarele sale proiecte care se anunţă a fi spectaculoase.

„Vacanţa asta a fost mai mult pentru suflet. Am plecat în Insula Menorca (Spania) pentru a-l cunoaşte pe Alex Orbito, cel care a construit piramidă de lumină din Filipine, şi am avut ocazia să şi lucrez cu el. A fost o experienţă, de evoluţie spirituală şi dezvoltare personală, de îndepărtare a energiilor negative, o întâlnire la care au participat mai mulţi medici specialişti şi speakeri. Am fost într-un lăcaş care purta numele de Maria Magdalena, chiar acolo s-a organizat această întâlnire spirituală. A fost impresionant şi plin de emoţii. Erau vreo 300 de oameni, fiecare cu problemele lor de sănătate sau diverse. Am auzit de mai mult timp de această întâlnire şi chiar avem o prietenă care a fost la piramida de lumină de la Filipine. S-ar putea să mai repetăm experienţa pentru că a fost impresionant”, a povestit Jorge.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.