Vladimir Putin l-a sunat pe Elton John şi i-a propus să se întâlnească

Elton John a fost, la mijlocul lunii septembrie, victima unor comedianţi ruşi care l-au sunat pe artist şi i-au spus acestuia că preşedintele rus Vladimir Putin doreşte să se întâlnească cu el pentru a vorbi despre problemele pe care le întâmpină în societate persoanele gay.

elton john sunat vladimir putin

La acea vreme, oficialii de la Kremlin au afirmat că ei se dezic total de farsa la care a fost supus cântăreţul britanic, iar recent, Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, a declarat că Vladimir Putin l-a sunat pe Elton John pentru a-şi cere scuze.

Mai mult decât atât, Putin şi-a exprimat disponibilitatea de a se întâlni cu starul pop și de a discuta orice teme de interes pentru celebrul muzician.

Dmitri Peskov a adăugat că Vladimir Putin l-a îndemnat pe Elton John să nu se supere pe cei doi umoriști, care sunt inofensivi, dar asta nu justifică gluma lor. În plus, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus le-a recomandat comedianţilor să-i ceară scuze artistului britanic, care este foarte iubit şi apreciat în Rusia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here