Justin Bieber riscă să fie expulzat din SUA

Justin Bieber riscă să se transforme în inamicul public numărul 1 în SUA, după ce în doar șase zile de la lansare, o petiție care solicită expulzarea sa din Statele Unite a adunat peste 100.000 de semnături.

Justin Bieber in arestAutoritățile de la Washington ar putea să-i revoce cartea verde starului în vârstă de 19 ani, care este originar din Ontario, Canada, în urma campaniei oficiale “We The People”, demarate împotriva lui. Conform legilor în vigoare, autoritățile americane trebuie să se pronunțe în termen de 30 de zile cu privire la o astfel de petiție, odată ce adună cel puțin 100.000 de semnături, notează Mediafax.

Această campanie a fost demarată în urma arestării lui Bieber de săptămâna trecută, la Miami, când a fost prins participând la curse ilegale de mașini, în stare de ebrietate, drogat și fără un permis auto valabil. Mai mult decât atât, tânărul a încercat să le opună rezistență polițiștilor care l-au arestat.

“Noi, poporul american, dorim ca periculosul, distrugătorul și consumatorul de droguri Justin Bieber să fie deportat și să i se retragă cartea verde. Nu numai că reprezintă o amenințare la adresa americanilor, dar exercită și o influență nefastă asupra tineretului american. Noi, poporul, dorim excluderea lui Justin Bieber din societatea noastră”, se arată în petiție.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here