Katy Perry, peste 50 de milioane de fani pe Twitter

Cântăreața americană Katy Perry a stabilit vineri un record istoric pe Twitter, devenind prima persoană din lume ce a adunat peste 50 de milioane de abonați pe contul ei, relatează AFP.

Katy Perry

Twitter Counter, care oferă cifrele de utilizare a rețelei sociale, a anunțat că ea a trecut vineri această cifră simbolică, care era de 50.025.735 de abonați la ora 21.43. Cântăreața în vârstă de 29 de ani nu a făcut niciun comentariu pe Twitter în legătură cu acest record, dar îi mulțumea Madonnei pentru invitația de a supraveghea o expoziție de artă caritativă, Art for Freedom, organizată de star.

Cântărețul canadian Justin Bieber a detronat-o pe Lady Gaga în iunie pentru titlul de persoana cea mai urmărită pe rețeaua socială, dar apoi a trebuit să-și cedeze locul lui Katy Perry în noiembrie. Justin Bieber adună în prezent puțin peste 49,2 milioane de abonați. Președintele american Barack Obama se află pe locul trei cu 41,2 milioane. Lady Gaga, pe locul al patrulea cu 41,02 milioane, a bătut un prim record în martie 2012, devenind prima persoana cu 20 de milioane de abonați pe Twitter.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here