Kalabrese şi On the go vor cânta la Sabotage Festival

Sabotage Festival are loc pe 2-3 octombrie în Timișoara. Evenimentul are în program o serie de concerte și show-uri electronice. Evenimentul își propune să aducă pe scena sa artiști renumiți din întreaga lume. Labirintul muzical include spectacole din partea muzicienilor Foreign Beggars, WhoMadeWho, Max Cooper, Subcarpați, On-the-go, Brum și Kalabrese.

ON-THE-GO sabotage timisoara

Kalabrese împreună cu trupa sa vor susține un concert în cadrul festivalului Sabotage. El este considerat unul dintre cei mai influenți producători din scena muzicii electronice din Zurich. Stilul muzical combină elemente de funk organic cu electro.

Trupa On-the-go vine în premieră în România la Sabotage Festival 2015, pe 2-3 octombrie în Timișoara. Obiectivul Sabotage urmărește promovarea muzicii, artei si culturii prin aducerea pe aceiași scena a muzicii electronice contemporane artiști internațional de top precum și artisti locali care activează pe piața muzicii electronice live.

On-the-go tinde să fie cea mai bună trupă independentă din Rusia la ora actuală. De-a lungul carierei, a reușit să obțină susținerea muzicienilor Tesla Boy și Pompeya. Trupa a concertat toată țara în cadrul celor mai importante festivaluri de muzică.

Prima ediție Sabotage Festival a avut loc pe data de 24 mai 2013 și a reușit să strângă peste 2.000 de participanți. Ediția 2015 va avea loc într-o hală cu multe încăperi, de mari dimensiuni, având caracterul unui labrint.

Biletele pentru festival costă 49 de lei și se găsesc în Timișoara la punctele de vânzare partenere (U-man Store, Aethernativ, Ambasada și Scârț Loc Lejer) şi online pe bilete.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here