sâmbătă, iulie 27, 2024
AcasăȘTIRIRegizorul Matei Dima, succes enorm cu BRomania. Mai multe vizualizăti decât Andra...

Regizorul Matei Dima, succes enorm cu BRomania. Mai multe vizualizăti decât Andra şi Delia

BRomania, proiectului regizorului şi comediantului român Matei Dima, se bucură de un succes răsunător în online şi creşte constant.

BRomania - Dima

Astfel, ultimul sketch postat de BRomania, ‘Dragoste de la primul claxon’, a acumulat, în mai puţin de 15 de ore, peste 1.2 milioane de vizualizări, mai mult şi mai rapid decât video-uri ale artistelor consacrate de la noi precum Delia sau Andra cu ultimele single-uri „Da, mamă”, respectiv „Niciodată să nu spui niciodată”.

Contul de YouTube al lui BRomania are peste 23 de milioane de vizualizări într-un an şi jumătate de la lansare şi peste 105 000 subscriberi. Pagina de Facebook a lui BRomania a ajuns la peste 470 000 de fani, cu creştere spectaculoasă în medie de 5.000 fani pe zi.

Începând cu data de 11 septembrie, BRomania lansează turneul naţional LIVE COMEDY SHOW-#cudetoate. Pe 11 septembrie Matei Dima o să fie prezent în Piteşti, unde a făcut SOLD OUT ( 800 locuri), iar pe 12 septembrie va susţine show-ul în Târgovişte, tot cu SOLD OUT, în faţa a 500 de tineri, urmând ca mai apoi să susţină show-uri şi să prezinte balurile liceenilor în fiecare weekend până în luna ianuarie.

BRomania este cunoscut şi datorită glumelor filmate cu vedete precum INNA, Antonia, Gina Pistol, Diana Dumitrescu sau Andreea Mantea, dar şi pentru că este primul român câştigător al primei ediţii YouTube Music Awards.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.