Keo a prezentat un cover al piesei „Your song“, interpretată de Elton John, şi pregăteşte show-ul „PianoMania“

În această primăvară, Keo îşi declară pasiunea pentru pian şi pentru muzică într-un show cu un concept nou, care va fi lansat pe 27 martie şi care poartă denumirea „PianoMania“.

keo cover your song pianomania

În cadrul acestui show unic, Keo va interpreta la pian, acompaniat de trupa sa, atât hiturile sale, cât şi cele mai frumoase piese de dragoste ale anilor 60-90 ale artiştilor săi preferaţi, printre care Beatles, Queen, Prince, Elton John, Backstreet Boys, Robbie Williams, U2 sau Michael Jackson. Spectacolul va fi „îmbrăcat“ vizual de proiecţii 3D, special concepute pentru acest proiect de regizorul Mihai Laz.

Artistul va lansa o serie de cover-uri pentru a-şi susţine show-ul, fiecare cover însemnând o povestioară din iubirea ce o poartă muzicii, dar şi pianului.

Entuziasmat şi emoţionat, Keo declară despre prima piesă a acestui show, intitulată „Your song“: „Este una dintre piesele mele preferate de la Elton John. O piesă compusă la pian, perfectă pentru show-ul ‘PianoMania’. Din acest motiv mi-a părut cea mai potrivită alegere pentru a începe seria de cover-uri“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here