„Te cunosc de undeva“: Ruby face o dezordine monstru în platou şi pleacă acasă deghizată în Alex Velea

Ruby face o dezordine monstru sâmbătă, 25 martie, de la ora 20.00, în platou, la “Te cunosc de undeva!”, când se va transforma într-un personaj pe care și l-a dorit foarte mult, Alex Velea. “Ești cel mai dezordonat artist din această seară!”, i se va spune, de la masa juraților.

TCDU Ruby

Acesta este primul travesti pe care Ruby îl va face în show-ul transformărilor, iar tânăra artistă este foarte încântată că ruleta i-a oferit spre interpretare acest personaj. “A fost momentul meu preferat și cel pe care l-aș repeta oricând. Am descoperit că este mega amuzant să fii Alex Velea dar, totodată, dificil deoarece el este un artist foarte activ și în viața de zi cu zi, și pe scenă. La un moment dat, pe scenă, chiar obosisem rău de la cât am încercat să întrețin petrecerea”, spune Ruby.

„Mi-a plăcut atât de mult personajul, încât am venit acasă deghizată. Alex este un artist deosebit, unic, cu o energie și un simț al umorului ieșite din comun. Țin foarte mult la el și toată viața o să aibă un loc în inima mea, pentru că el este cel care m-a pus pe harta industriei muzicale și primul care a avut încredere în viitorul meu în acest domeniu”, mai spune aceasta.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here